Aalsmeer.nl
Hoe kunnen wij u helpen?

 • 19 september 2014
  In de week van 22 september tot en met 28 september gaat de gemeente Amstelveen intensief handhaven in de blauwe zones.
 • 19 september 2014
  In Bovenkerk zijn momenteel gedurende enkele weken de Legmeerdijk (tussen Beneluxbaan en Salamander) en de Zetterij (tussen Noorddammerweg en Maalderij) afgesloten. De Legmeerdijk wordt geheel gereconstrueerd. De werkzaamheden hiervoor zijn 8 september begonnen. Het werk vindt plaats in drie fasen en duurt tot medio december. In de huidige, eerste, fase is het gedeelte ten zuiden van de Vierlingsbeeklaan afgesloten. Vanwege de aanleg van een gasleiding is gelijktijdig de Zetterij afgesloten. Het fietspad langs de museumspoorlijn is daardoor tussen Beneluxbaan en Binderij ook afgesloten. Dit werk is op 15 september gestart en duurt 4 tot 6 weken.
 • 17 september 2014
  Op zondag 21 september staat de Weetjeswagen op Speelboerderij Elsenhove. De wagen zit vol met bijzondere materialen: van een struisvogelei tot een koeienschedel, van pauwenveren tot een bijenkorf. Kinderen (en volwassenen) kunnen kijken, vragen stellen en zich verwonderen.
 • 16 september 2014
  Gemeente Amstelveen en een consortium van Bouwfonds, Syntrus Achmea en Roosdom Tijhuis hebben een intentieovereenkomst getekend als opmaat naar de ontwikkeling van De Scheg als woningbouwlocatie. De Scheg is het gebied ten zuiden van Westwijk waar buiten de bebouwde kom nog woningbouw mogelijk is voor Amstelveen.
 • 16 september 2014
  Een aantal gemeenten in de Metropoolregio Amsterdam (MRA) waaronder Amstelveen wil zonnepanelen op gemeentelijke daken aanbesteden volgens een nieuw model. In dit model stellen zij daken van gemeentegebouwen ter beschikking aan een derde partij die op de daken zonnepanelen aanlegt en onderhoudt. De opgewekte elektriciteit wordt gebruikt door de gemeentegebouwen.

Bekendmakingen

Welke partijen doen mee aan deze verkiezingen? Bekijk de lijsten van de partijen hier.

Zoekt u de kandidatenlijsten?

De partijen die aan de verkiezingen meedoen, leveren 1,5 maand voor de stemdag hun kandidatenlijst in. Een paar dagen later is dan bekend welke partijen met welke kandidaten meedoen.

Op 22 mei 2014 kunt u stemmen op de kandidaten van deze partijen.

Uw stem bepalen

U kunt aan de hand van allerlei websites uw stemvoorkeur onderzoeken. Zoek via uw zoekmachine een stemwijzer die voor u belangrijke zaken heeft onderzocht of voorgelegd aan partijen. Let wel: ze zijn niet altijd specifiek voor alle verkiezingen ingericht.

terug naar boven