Aalsmeer.nl
Hoe kunnen wij u helpen?
 • 12 februari 2016
  De politieagente Gabrielle Cevat die in 2008 tragisch om het leven kwam wordt geëerd met een eigen straat in Amstelveen: de Gabrielle Cevatlaan.
 • 11 februari 2016
  Op dinsdag 23 februari, woensdag 24 februari en donderdag 25 februari vergaderen respectievelijk de raadscommissie Ruimte, wonen en natuur (RWN), de raadscommissie Burgers en samenleving (B&S) en de raadscommissie Algemeen bestuur en middelen (ABM). Zij bereiden de raadsvergadering van 9 maart voor.
 • 10 februari 2016
  Burgemeester en wethouders van Amstelveen hebben op 3 februari een voorlopig ontwerp vastgesteld voor de aanleg van een rotonde op de kruising Van Heuven Goedhartlaan - Mr. G. Groen van Prinstererlaan.
 • 10 februari 2016
  Het werkplein AA is voor werkzoekenden en werkgevers in Amstelveen en Aalsmeer. Op het werkplein komen vragen van inwoners en aanbod van werk en vacatures bij elkaar.
 • 10 februari 2016
  Het college van B en W heeft besloten dat bruidsparen die de westerse taal (Engels, Duits of Frans) niet machtig zijn, zelf moeten zorgen dat bij de huwelijksvoltrekking een beëdigd tolk aanwezig is.


Welke partijen doen mee aan deze verkiezingen? Bekijk de lijsten van de partijen hier.

Zoekt u de kandidatenlijsten?

De partijen die aan de verkiezingen meedoen, leveren anderhalve maand voor de stemdag hun kandidatenlijst in. Een paar dagen later is dan bekend welke partijen met welke kandidaten meedoen.

Bij een referendum zijn geen kandidaten. Daarom is er dan geen kandidatenlijst. Op het stembiljet komt de vraag: "Bent u voor of tegen...". Achter deze vraag komt de naam te staan van de wet waar het referendum over gaat.

Uw stem bepalen

U kunt aan de hand van allerlei websites uw stemvoorkeur onderzoeken. Zoek via uw zoekmachine een stemwijzer die voor u belangrijke zaken heeft onderzocht of voorgelegd aan partijen. Let wel: ze zijn niet altijd specifiek voor alle verkiezingen ingericht.

terug naar boven