Aalsmeer.nl
Hoe kunnen wij u helpen?

 • 5 augustus 2015
  Op zaterdag 12 september is traditioneel ‘Het Stadspleinfestival’ Dit is dé opening van het culturele seizoen in Amstelveen. Vanaf 12 uur verandert het Stadsplein in een cultureel kloppend hart van Amstelveen met veel muziek, theater en beeldende kunst voor alle leeftijden, aangeboden door de gezamenlijke culturele instellingen: Bibliotheek Amstelland, Cinema Amstelveen, Cobra Museum, Griffioen, Kunstuitleen, Museum Jan van der Togt, Muziek- en Dansschool Amstelveen, P60 Poppodium, Poppentheater, Schouwburg Amstelveen en Volksuniversiteit Amstelland
 • 5 augustus 2015
  Het verhuren van een kamer, appartement of woning via de site AirBnB heeft de laatste tijd een enorme vlucht genomen. Waar veel aanbieders niet stil bij staan, is dat over dergelijke overnachtingen Toeristenbelasting verschuldigd is.
 • 3 augustus 2015
  Van vrijdag 31 juli tot en met zondag 2 augustus vond in het Amsterdamse Bos het driedaagse festival Dekmantel plaats. Het festival had dagelijks rond de 10.000 bezoekers.
 • 30 juli 2015
  Op 30 juli 2015 is op last van loco-burgemeester Herbert Raat een woning aan De Nessermolen voor drie maanden gesloten. De woning was ingericht voor grootschalige hennepteelt.
 • 30 juli 2015
  Van vrijdag 31 juli tot en met zondag 2 augustus vindt het evenement Dekmantel Festival plaats in het Amsterdamse Bos. Het festival begint vrijdag om 13:00 uur, zaterdag om 12.00 uur en zondag om 13.00 uur.

Bekendmakingen

Welke partijen doen mee aan deze verkiezingen? Bekijk de lijsten van de partijen hier.

Zoekt u de kandidatenlijsten?

De partijen die aan de verkiezingen meedoen, leveren anderhalve maand voor de stemdag hun kandidatenlijst in. Een paar dagen later is dan bekend welke partijen met welke kandidaten meedoen.

Op 18 maart 2015 kunt u stemmen op de kandidaten van deze partijen:

Uw stem bepalen

U kunt aan de hand van allerlei websites uw stemvoorkeur onderzoeken. Zoek via uw zoekmachine een stemwijzer die voor u belangrijke zaken heeft onderzocht of voorgelegd aan partijen. Let wel: ze zijn niet altijd specifiek voor alle verkiezingen ingericht.

terug naar boven