Aalsmeer.nl
Hoe kunnen wij u helpen?

 • 26 augustus 2015
  In Amstelveen is sprake van een nieuwe vorm van oplichting. De politie noemt dit ‘shouldering’. Dat is het over de schouder meekijken bij het invoeren van de pincode gevolgd door het rollen van de pinpas.
 • 26 augustus 2015
  In 2016 bestaat Speelboerderij Elsenhove 40 jaar. In samenwerking met Vereniging Historisch Amstelveen besteden we aandacht aan dit jubileum door een uitgave uit te brengen met onder andere teksten over en foto's gemaakt op de speelboerderij.
 • 26 augustus 2015
  U kunt in het groene Amstelveen samen met buurtbewoners een stukje openbaar groen verfraaien of zelf onderhouden. Denk aan bollen of seizoensplanten in een perkje om een boom of een gezamenlijke moestuin. Samen met u bekijken wij uw idee, de situatie en de mogelijkheden.
 • 26 augustus 2015
  Ook dit jaar wil de gemeente Amstelveen haar waardering voor de mantelzorgers onderstrepen met een klein gebaar, door middel van een cadeaubon. Alle mantelzorgers die bekend zijn bij Mantelzorg & Meer, het voormalige Mantelzorg Steunpunt, ontvangen binnenkort deze cadeaubon.
 • 26 augustus 2015
  Op zondag 30 augustus van 14.00 – 16.00 uur is het Zomerfeest op Speelboerderij Elsenhove. Imkervereniging Amstelland zal onder andere een demonstratie honing slingeren geven, kinderen kunnen hun eigen waskaars maken en er worden bijenproducten verkocht.

Bekendmakingen

Welke partijen doen mee aan deze verkiezingen? Bekijk de lijsten van de partijen hier.

Zoekt u de kandidatenlijsten?

De partijen die aan de verkiezingen meedoen, leveren anderhalve maand voor de stemdag hun kandidatenlijst in. Een paar dagen later is dan bekend welke partijen met welke kandidaten meedoen.

Op 18 maart 2015 kunt u stemmen op de kandidaten van deze partijen:

Uw stem bepalen

U kunt aan de hand van allerlei websites uw stemvoorkeur onderzoeken. Zoek via uw zoekmachine een stemwijzer die voor u belangrijke zaken heeft onderzocht of voorgelegd aan partijen. Let wel: ze zijn niet altijd specifiek voor alle verkiezingen ingericht.

terug naar boven