Aalsmeer.nl
Hoe kunnen wij u helpen?

 • 21 november 2014
  “Help! Wie zorgt voor mij na 1 januari 2015.” Dat was het thema van de informatieavond die woensdag 19 november door de Buurtkamer Keizer Karelpark werd georganiseerd in het MOC-gebouw aan de Lindenlaan. Een kleine vijftig belangstellenden, waaronder bewoners, professionals van zorginstellingen en raadsleden, gingen met elkaar en met de wethouders Herbert Raat en Jeroen Brandes in gesprek over dit belangrijke onderwerp.
 • 20 november 2014
  Op dinsdag 2 december, woensdag 3 december en donderdag 4 december vergaderen respectievelijk de raadscommissie Ruimte, wonen en natuur (RWN), de raadscommissie Burgers en samenleving (B&S) en de raadscommissie Algemeen bestuur en middelen (ABM). Zij bereiden de raadsvergadering van 17 december voor.
 • 19 november 2014
  Vanaf januari starten de voorbereidingen voor de herontwikkeling van winkelcentrum Westwijk. Begin januari start de sloop van het huidige wijkcentrum Westend. De gebruikers van Westend verhuizen voor de kerst naar de tijdelijke huisvesting aan de Asserring 188.
 • 19 november 2014
  Het organisatiecomité van de Avondvierdaagse Amstelveen zoekt vrijwilligers! Burgemeester Mirjam van ’t Veld doet deze oproep omdat het organisatiecomite recent heeft aangegeven over te weinig vrijwilligers te beschikken.
 • 18 november 2014
  De gemeenteraad blogt! Lees deze week de raadsweblog van GroenLinks-raadslid Axel Boomgaars.

Bekendmakingen


Welke partijen doen mee aan deze verkiezingen? Bekijk de lijsten van de partijen hier.

Zoekt u de kandidatenlijsten?

De partijen die aan de verkiezingen meedoen, leveren 1,5 maand voor de stemdag hun kandidatenlijst in. Een paar dagen later is dan bekend welke partijen met welke kandidaten meedoen.

Op 22 mei 2014 kunt u stemmen op de kandidaten van deze partijen.

Uw stem bepalen

U kunt aan de hand van allerlei websites uw stemvoorkeur onderzoeken. Zoek via uw zoekmachine een stemwijzer die voor u belangrijke zaken heeft onderzocht of voorgelegd aan partijen. Let wel: ze zijn niet altijd specifiek voor alle verkiezingen ingericht.

terug naar boven