Aalsmeer.nl
Hoe kunnen wij u helpen?

 • 29 mei 2015
  Sinds twee maanden wordt elke zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur aan het Catharina van Clevepark (het voormalige schoolplein van de Michiel de Ruyterschool) een buurtmarkt gehouden.
 • 28 mei 2015
  Amstelveen wil meer invloed op het investeringsprogramma van de in Amstelveen werkzame corporaties. Daarom komen garantiestellingen eerst ter bespreking in het college voordat corporaties daadwerkelijk kunnen gaan investeren. Hierdoor krijgt Amstelveen meer inzicht in financiële risico’s en mogelijkheden om deze te verkleinen.
 • 28 mei 2015
  Woensdag 27 mei reikte Johan Wakkie (oud voorzitter van de KNHB) namens Sportbedrijf Amstelveen de eerste Sport & Cultuurkaart uit aan Wethouder Maaike Veeningen (cultuur en onderwijs). Aansluitend krijgen deze week bijna 5.000 leerlingen van het basisonderwijs zo’n kaart. Zij kunnen met de Sport & Cultuurkaart tot 1 september gratis zwemmen in De Meerkamp en aan andere sport- en cultuuractiviteiten deelnemen.
 • 28 mei 2015
  U weet dat de gemeenteraad de inwoners van Amstelveen vertegenwoordigt. Maar weet u wie de raadsleden zijn en wat ze doen? Wat het raadswerk inhoudt? Hoe en waarover de raad besluit? Wilt u antwoord op deze en andere vragen, meld u dan aan als Gast van de Raad op 3 juni 2015.
 • 27 mei 2015
  Het college van B en W heeft de concept Ontwikkelvisie de Scheg vrijgegeven voor inspraak van 4 juni tot en met 1 juli 2015. In de visie op dit te ontwikkelen gebied ten zuiden van Westwijk komt de ruimtelijke en financiële haalbaarheid tot uiting. Mogelijke reacties worden in de zomer verwerkt waarna het streven is de Ontwikkelvisie 30 september a.s. te behandelen in de gemeenteraad.

Bekendmakingen

Welke partijen doen mee aan deze verkiezingen? Bekijk de lijsten van de partijen hier.

Zoekt u de kandidatenlijsten?

De partijen die aan de verkiezingen meedoen, leveren anderhalve maand voor de stemdag hun kandidatenlijst in. Een paar dagen later is dan bekend welke partijen met welke kandidaten meedoen.

Op 18 maart 2015 kunt u stemmen op de kandidaten van deze partijen:

Uw stem bepalen

U kunt aan de hand van allerlei websites uw stemvoorkeur onderzoeken. Zoek via uw zoekmachine een stemwijzer die voor u belangrijke zaken heeft onderzocht of voorgelegd aan partijen. Let wel: ze zijn niet altijd specifiek voor alle verkiezingen ingericht.

terug naar boven