Aalsmeer.nl
Hoe kunnen wij u helpen?

 • 2 september 2014
  De kunstroute Amstelveen gaat de laatste maand in. De start was op 17 april, de route eindigt op 27 september. De kunstroute is georganiseerd in het kader van de viering ”Amstelveen 50 jaar”.
 • 2 september 2014
  Hou ’t Schoon is een nieuw multimediaal concept voor kinderen uit groep 5 tot en met 8. Het is een spannende, humoristische en educatieve spelshow waarin acht kinderen uit twee Amstelveense wijken het tegen elkaar opnemen met als doel ”Wie heeft de schoonste wijk?
 • 2 september 2014
  De gemeentegids 2015 wordt dit jaar uitgebracht door uitgeverij de Kleine Media. Acquisitie wordt gedaan door verkopers van de Kleine Media en zijn in het bezit van een door de gemeente getekende acquisitiebrief.
 • 2 september 2014
  Hoe is het besluit van de 100 miljoen voor de A9 door de gemeenteraad genomen in 2007 en later in 2013 het besluit van de 40 miljoen? Dat vraagt de rekenkamercommissie Amstelveen zich af. De commissie gaat daarom onderzoek doen naar het A9-project. Het gaat in het bijzonder om het besluitvormingsproces en de rol die betrokken partijen daarbij hebben gespeeld.
 • 2 september 2014
  Donderdag 28 augustus heeft wethouder Jeugdzaken Jeroen Brandes een bezoek gebracht aan het Medisch Orthopedagogisch Centrum ’t Kabouterhuis (MOC) in Amstelveen. Gedurende een meer dan drie uur durend bezoek werd hij door medewerkers en ouders bijgepraat over het behandelen van zeer jonge kinderen die gedrags- of ontwikkelingsproblemen hebben, zoals autisme, agressie, trauma, angst, leerproblemen of eet- of spraakstoornissen.

Bekendmakingen

Welke partijen doen mee aan deze verkiezingen? Bekijk de lijsten van de partijen hier.

Zoekt u de kandidatenlijsten?

De partijen die aan de verkiezingen meedoen, leveren 1,5 maand voor de stemdag hun kandidatenlijst in. Een paar dagen later is dan bekend welke partijen met welke kandidaten meedoen.

Op 22 mei 2014 kunt u stemmen op de kandidaten van deze partijen.

Uw stem bepalen

U kunt aan de hand van allerlei websites uw stemvoorkeur onderzoeken. Zoek via uw zoekmachine een stemwijzer die voor u belangrijke zaken heeft onderzocht of voorgelegd aan partijen. Let wel: ze zijn niet altijd specifiek voor alle verkiezingen ingericht.

terug naar boven