Aalsmeer.nl
Hoe kunnen wij u helpen?

 • 30 oktober 2014
  Zwembad De Meerkamp heeft dit jaar deelgenomen aan de Nationale Zwembadexploitatie Benchmark 2014. Dat De Meerkamp regionaal goed presteert was al langer bekend, maar de landelijke prestatievergelijking was nog niet eerder gemaakt.
 • 30 oktober 2014
  De 5e editie van de Zwembad van het Jaar verkiezing is begonnen. Tot en met 12 november 2014 kunnen zwembadbezoekers hun waardering uitspreken over De Meerkamp (of een ander bad) en daarmee mooie prijzen winnen.
 • 30 oktober 2014
  De gemeenten in de regio Amsterdam werken voor de jeugdhulp op een aantal onderwerpen samen, waaronder de inkoop van jeugdhulp. Een onderdeel van de inkoop is het contracteren van vrijgevestigde jeugd-GGZ-aanbieders in onze regio voor 2015. Het gaat daarbij ook om kleine groepspraktijken.
 • 29 oktober 2014
  Op 31 oktober vindt de kick-off plaats van ‘Funkey in Amstelveen’: een sportief initiatief dat in de komende twee jaar duizenden jonge kinderen in Amstelveen in beweging moet brengen en houden. Door het ‘Funkey in Amstelveen’-programma zullen kinderen op 17 Amstelveense basisscholen op een speelse manier in aanraking komen met vier sporten: hockey, rugby, softbal en voetbal.
 • 29 oktober 2014
  Op 29 oktober hebben alle vier de scholen voor het reguliere voortgezet onderwijs in Amstelveen een convenant ondertekend met het Olympisch Netwerk Noord-Holland, Sportbedrijf Amstelveen en de gemeente om gezamenlijk beleid te voeren als topsportvriendelijke school.

Bekendmakingen


Welke partijen doen mee aan deze verkiezingen? Bekijk de lijsten van de partijen hier.

Zoekt u de kandidatenlijsten?

De partijen die aan de verkiezingen meedoen, leveren 1,5 maand voor de stemdag hun kandidatenlijst in. Een paar dagen later is dan bekend welke partijen met welke kandidaten meedoen.

Op 22 mei 2014 kunt u stemmen op de kandidaten van deze partijen.

Uw stem bepalen

U kunt aan de hand van allerlei websites uw stemvoorkeur onderzoeken. Zoek via uw zoekmachine een stemwijzer die voor u belangrijke zaken heeft onderzocht of voorgelegd aan partijen. Let wel: ze zijn niet altijd specifiek voor alle verkiezingen ingericht.

terug naar boven