Aalsmeer.nl
Hoe kunnen wij u helpen?

 • 27 maart 2015
  Vanochtend is in grote delen van Nederland de stroom uitgevallen. Inmiddels heeft Tennet de stroom er weer op en is door Liander (de regionaal netbeheerder) per postcode de stroom in de regio weer terug gebracht. Ook in Amstelveen is er tijdelijk geen stroom geweest. Inmiddels is de stroom weer terug in Amstelveen.
 • 27 maart 2015
  Door een storing bij Liander is in een groot deel van Noord-Holland geen stroom. Het callcentrum van de gemeente is wel bereikbaar. De servicebalies zijn open. U kunt normaal terecht voor uw paspoort en andere producten. Niet alle medewerkers zijn goed per mail bereikbaar en telefoon.
 • 26 maart 2015
  De Burgerraadsman van de gemeente Amstelveen brengt ieder jaar een jaarverslag uit. In het verslag kunt u lezen dat de Burgerraadsman in 2014 170 meldingen in behandeling heeft genomen; in 2013 waren dat er 217. 68% van de klachten was binnen twee weken was afgehandeld.
 • 25 maart 2015
  Lucas Realino Guaitoli, 7 jaar, van de Brede school Omnibus. Van harte gefeliciteerd!
 • 25 maart 2015
  De gemeente heeft een gratis app voor iPhone en Android ontwikkeld: de 23 kilometer lange fiets- en deels wandelroute Amstelveen Groene Stad geeft een overzicht van alle bijzondere groene locaties in Amstelveen.

Bekendmakingen

Welke partijen doen mee aan deze verkiezingen? Bekijk de lijsten van de partijen hier.

Zoekt u de kandidatenlijsten?

De partijen die aan de verkiezingen meedoen, leveren anderhalve maand voor de stemdag hun kandidatenlijst in. Een paar dagen later is dan bekend welke partijen met welke kandidaten meedoen.

Op 18 maart 2015 kunt u stemmen op de kandidaten van deze partijen:

Uw stem bepalen

U kunt aan de hand van allerlei websites uw stemvoorkeur onderzoeken. Zoek via uw zoekmachine een stemwijzer die voor u belangrijke zaken heeft onderzocht of voorgelegd aan partijen. Let wel: ze zijn niet altijd specifiek voor alle verkiezingen ingericht.

terug naar boven