Aalsmeer.nl
Hoe kunnen wij u helpen?

 • 26 november 2015
  Organisaties die van de gemeente 50.000 euro of meer aan subsidie ontvangen en niet aan de regels voldoen lopen de mogelijkheid vanaf 2016 gekort te worden. Het college heeft dit in nieuwe beleidsregels vastgesteld als aansluiting op de subsidieverordening.
 • 25 november 2015
  Elke week vertelt een raadslid iets over zijn of haar werk als raadslid. Deze week vertelt VVD-raadslid Victor Frequin erover.
 • 25 november 2015
  Op 24 november 2015 is de concept woonagenda Amstelveen 2015-2018 vastgesteld door het college van Burgemeesters en Wethouders. Met ingang van 25 november ligt de concept woonagenda gedurende 6 weken ter inspraak voor.
 • 24 november 2015
  De gemeente Amstelveen is met het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers (COA) overeengekomen om maximaal 400 vluchtelingen te huisvesten op de noodopvanglocatie Laan van Kronenburg 2. De noodopvang is bedoeld voor een periode van één jaar met een verlengingsmogelijkheid tot maximaal drie jaar. Het COA heeft een overeenstemming op hoofdlijnen met de eigenaar van het gebouw.
 • 24 november 2015
  Dinsdag 24 november vergaderde het college van B en W buiten de deur. Deze keer was Bink Fietsen aan de Amsterdamseweg gastheer van het college. Al ruim 40 jaar een begrip in Amstelveen.


Welke partijen doen mee aan deze verkiezingen? Bekijk de lijsten van de partijen hier.

Zoekt u de kandidatenlijsten?

De partijen die aan de verkiezingen meedoen, leveren anderhalve maand voor de stemdag hun kandidatenlijst in. Een paar dagen later is dan bekend welke partijen met welke kandidaten meedoen.

Op 18 maart 2015 kunt u stemmen op de kandidaten van deze partijen:

Uw stem bepalen

U kunt aan de hand van allerlei websites uw stemvoorkeur onderzoeken. Zoek via uw zoekmachine een stemwijzer die voor u belangrijke zaken heeft onderzocht of voorgelegd aan partijen. Let wel: ze zijn niet altijd specifiek voor alle verkiezingen ingericht.

terug naar boven