Aalsmeer.nl
Hoe kunnen wij u helpen?
 • 23 juni 2016
  Zowel bij het basisonderwijs als bij het voortgezet onderwijs is sprake van een groei van het aantal leerlingen. Dat vraagt om het vergroten van de huisvestingscapaciteit.
 • 23 juni 2016
  Staatssecretaris Klijnsma(Amsterdam), wethouder Vliegenthart(Amsterdam), Fit for Free vestigingsmanager Nanne Blom en medewerker Tom van Tilburg zetten in de Amsterdam Arena hun handtekening op de Groot(s) Amsterdam-voetbal.
 • 22 juni 2016
  Amstelveen doet een onderzoek naar ervaringen met de zorg die ontvangen wordt van de gemeente. Alle inwoners die gebruik hebben gemaakt van zorg van de gemeente hebben een vragenlijst per post ontvangen waarin gevraagd wordt naar hun ervaringen.
 • 22 juni 2016
  De Vogelwerkgroep van IVN Amstelveen geeft op dinsdagavond 28 juni een presentatie over gierzwaluwen in buurthuis Pluspunt, Smeenklaan1 (bij de Amsterdamseweg).
 • 22 juni 2016
  Op maandag 27 juni en dinsdag 28 juni vinden tussen 09.00 en 16.00 uur asfaltwerkzaamheden plaats op de Keizer Karelweg tussen het Keizer Karelplein en de Lindenlaan.

Welke partijen doen mee aan deze verkiezingen? Bekijk de lijsten van de partijen hier.

Zoekt u de kandidatenlijsten?

De partijen die aan de verkiezingen meedoen, leveren anderhalve maand voor de stemdag hun kandidatenlijst in. Een paar dagen later is dan bekend welke partijen met welke kandidaten meedoen.

Bij een referendum zijn geen kandidaten. Daarom is er dan geen kandidatenlijst. Op het stembiljet komt de vraag: "Bent u voor of tegen...". Achter deze vraag komt de naam te staan van de wet waar het referendum over gaat.

Uw stem bepalen

U kunt aan de hand van allerlei websites uw stemvoorkeur onderzoeken. Zoek via uw zoekmachine een stemwijzer die voor u belangrijke zaken heeft onderzocht of voorgelegd aan partijen. Let wel: ze zijn niet altijd specifiek voor alle verkiezingen ingericht.

terug naar boven