Aalsmeer.nl
Hoe kunnen wij u helpen?
 • 31 augustus 2016
  Tijdens de bouw van de nieuwe brug Ouderkerk in de N522 in 2018 komt ook een verbinding voor autoverkeer tussen Ouderkerk aan de Amstel en Amstelveen. In eerdere plannen was een tijdelijke brug opgenomen voor busverkeer, nood- en hulpdiensten, fietsers en voetgangers. Voor autoverkeer was op deze tijdelijke brug maar zeer beperkt ruimte.
 • 31 augustus 2016
  Wim Blaas (74) behoort tot de categorie ‘actieve senioren’. De voormalige werknemer van KLM zit geen moment stil, vindt zichzelf absoluut geen digibeet, heeft veel vrienden en kennissen en houdt ook nog een oogje in het zeil bij andere ouderen. ,,Ik vind het prima om oud te worden in Amstelveen.’’
 • 31 augustus 2016
  Hare Majesteit Koningin Máxima woont dinsdagochtend 13 september op het ROC van Amsterdam - MBO College Amstelland in Amstelveen twee les-en MoneyWays bij, gericht op verzekeren. De lessen zijn, op initiatief van het Verbond van Verzekeraars, samengesteld door het Nationaal Instituut voor Budgetvoorlichting (Nibud) en het bureau voor maatschappelijke innovatie Diversion.
 • 31 augustus 2016
  In het weekend van 10 en 11 september staan de Open Monumentendagen weer voor de deur. In Amstelveen openen 7 monumenten hun deuren voor publiek en bent u van harte uitgenodigd een kijkje te komen nemen. In verschillende kerken kunt u genieten van orgelconcerten en de kerktorens beklimmen voor prachtige vergezichten over Amstelveen.
 • 31 augustus 2016
  Zaterdag 10 september is het Open dag op de Amstelveense schooltuincomplexen. Leerlingen van deelnemende basisscholen en geïnteresseerde kinderen laten die dag zien wat ze met hun “groene vingers” bereiken.Welke partijen doen mee aan deze verkiezingen? Bekijk de lijsten van de partijen hier.

Zoekt u de kandidatenlijsten?

De partijen die aan de verkiezingen meedoen, leveren anderhalve maand voor de stemdag hun kandidatenlijst in. Een paar dagen later is dan bekend welke partijen met welke kandidaten meedoen.

Bij een referendum zijn geen kandidaten. Daarom is er dan geen kandidatenlijst. Op het stembiljet komt de vraag: "Bent u voor of tegen...". Achter deze vraag komt de naam te staan van de wet waar het referendum over gaat.

Uw stem bepalen

U kunt aan de hand van allerlei websites uw stemvoorkeur onderzoeken. Zoek via uw zoekmachine een stemwijzer die voor u belangrijke zaken heeft onderzocht of voorgelegd aan partijen. Let wel: ze zijn niet altijd specifiek voor alle verkiezingen ingericht.

terug naar boven