Aalsmeer.nl
Hoe kunnen wij u helpen?

 • 23 oktober 2014
  Als bewoner of ondernemer heeft u middels een brief de vraag gekregen mee te doen aan een enquête over het Oude Dorp. Uw deelname draagt bij aan het verkrijgen van een zo compleet mogelijk beeld over wat er leeft in het Oude Dorp. Dit dient als basis voor een toekomstvisie voor het Oude Dorp.
 • 23 oktober 2014
  Op initiatief van de Rotaryclub Amstelveen-Amstel werd op 22 oktober voor de derde keer een debatwedstrijd gehouden tussen leerlingen van de drie Amstelveense VWO-scholen en de raadsleden. De leerlingen hebben deze debatwedstrijd gewonnen en mochten aan het eind van de avond de wisselbeker meenemen.
 • 23 oktober 2014
  Koningsdag 2015 wordt volgend jaar gevierd op maandag 27 april 2015. In verband met de voorbereidingen en de veiligheid van dit feest is het noodzakelijk om alle evenementen en andere activiteiten waar een vergunning voor nodig zijn, vroegtijdig in beeld te hebben.
 • 22 oktober 2014
  Amstelveen is op zoek naar een stadsdichter. Hou je van schrijven en vind je het leuk om te schrijven over wat je meemaakt in Amstelveen? En zoek je ook publiek voor je gedichten? Dit is je kans. Word de Amstelveense Stadsdichter.
 • 22 oktober 2014
  Zondag 26 oktober is het van 14.00 – 16.00 uur Herfstfeest op Speelboerderij Elsenhove. De enige echte ‘heks van Elsenhove’ loopt rond en vertelt in de veenschuur een spannend verhaal.

Bekendmakingen


Welke partijen doen mee aan deze verkiezingen? Bekijk de lijsten van de partijen hier.

Zoekt u de kandidatenlijsten?

De partijen die aan de verkiezingen meedoen, leveren 1,5 maand voor de stemdag hun kandidatenlijst in. Een paar dagen later is dan bekend welke partijen met welke kandidaten meedoen.

Op 22 mei 2014 kunt u stemmen op de kandidaten van deze partijen.

Uw stem bepalen

U kunt aan de hand van allerlei websites uw stemvoorkeur onderzoeken. Zoek via uw zoekmachine een stemwijzer die voor u belangrijke zaken heeft onderzocht of voorgelegd aan partijen. Let wel: ze zijn niet altijd specifiek voor alle verkiezingen ingericht.

terug naar boven