Aalsmeer.nl
Hoe kunnen wij u helpen?

 • 1 oktober 2014
  Van 6 tot 12 oktober staat Nederland in het teken van de Week van de Opvoeding. Tijdens deze week worden diverse leuke activiteiten en workshops aangeboden die handvaten bieden in de opvoeding. Het thema van dit jaar is ‘Ik tel tot 10’! Iets dat elke ouder/verzorger ongetwijfeld geregeld doet.
 • 1 oktober 2014
  Het door het Rijk beschikbaar gestelde geld voor armoedebestrijding en schuldhulpverlening in 2014 wordt ingezet voor schoolgaande kinderen. Uit een enquête onder inwoners van de gemeente Amstelveen met een minimum inkomen met schoolgaande kinderen blijkt dat cliënten de voorkeur geven aan een tegemoetkoming in de kosten voor een fiets en kleding.
 • 30 september 2014
  De komende drie weken gaat de gemeente een extra ronde maken door Amstelveen om zwerfafval op te ruimen zodat we schoon de winter in kunnen.
 • 30 september 2014
  Het college van B en W van Amstelveen heeft dinsdag besloten de pilot voor Villa Randwijck en Buurtkamer KKP in 2015 voort te zetten. Daarnaast start er ook een pilot in Elsrijk. Bewoners in Waardhuizen/Middenhoven krijgen voor 2015 rechtstreeks subsidie voor hun activiteiten.
 • 30 september 2014
  De gemeenteraad blogt! Lees deze week de weblog van D66-raadslid Tawros Aslanjan.

Bekendmakingen


Welke partijen doen mee aan deze verkiezingen? Bekijk de lijsten van de partijen hier.

Zoekt u de kandidatenlijsten?

De partijen die aan de verkiezingen meedoen, leveren 1,5 maand voor de stemdag hun kandidatenlijst in. Een paar dagen later is dan bekend welke partijen met welke kandidaten meedoen.

Op 22 mei 2014 kunt u stemmen op de kandidaten van deze partijen.

Uw stem bepalen

U kunt aan de hand van allerlei websites uw stemvoorkeur onderzoeken. Zoek via uw zoekmachine een stemwijzer die voor u belangrijke zaken heeft onderzocht of voorgelegd aan partijen. Let wel: ze zijn niet altijd specifiek voor alle verkiezingen ingericht.

terug naar boven