Aalsmeer.nl
Hoe kunnen wij u helpen?

 • 24 april 2015
  Op zaterdag 25-04-2015 is Zorgvlied tussen 09.00 en 13.00 uur moeilijk te bereiken vanwege een triathlon over de Zuidelijke Wandelweg.
 • 24 april 2015
  Op vrijdag 24 april heeft burgemeester Mirjam van ’t Veld uit naam van Zijne Majesteit de Koning aan 31 Amstelveners de versierselen uitgereikt die behoren bij een Koninklijke Onderscheiding. Eén Amstelvener kreeg zijn lintje van de burgemeester van Ouder Amstel. Twee Amstelveners ontvangen op een later moment de versierselen. Tijdens deze Algemene Gelegenheid 2015 ofwel ‘Lintjesregen’ , die dit jaar plaatsvond in het Cobra-museum, zijn de volgende Amstelveners gedecoreerd:
 • 24 april 2015
  Koningsdag in Amstelveen is elk jaar een gezellige mix van vrijmarkten en festiviteiten. In veel wijken in de stad worden activiteiten georganiseerd.
 • 24 april 2015
  Het college van B en W van Amstelveen heeft dinsdag 21 april besloten € 40.000 beschikbaar te stellen aan de vrijwilligerscentrale om maatschappelijke stages te organiseren. Leerlingen uit het voortgezet onderwijs krijgen hierbij de mogelijkheid zich in te zetten voor vrijwilligersorganisaties of maatschappelijke instellingen.
 • 24 april 2015
  Naar aanleiding van een aantal incidenten, waaronder het instorten van een galerij van een flat in Leeuwarden in 2011, is de Rijksoverheid een landelijk onderzoek gestart. Van de 11 flatgebouwen die onderzocht werden voldeden er 6 niet aan de minimum eisen. Vermoedelijk gaat het in Nederland om enkele honderden flatgebouwen. Omdat deze problemen zich ook in Amstelveen kunnen voordoen is de gemeente een traject gestart om inwoners te wijzen op de gevaren.

Bekendmakingen

Welke partijen doen mee aan deze verkiezingen? Bekijk de lijsten van de partijen hier.

Zoekt u de kandidatenlijsten?

De partijen die aan de verkiezingen meedoen, leveren anderhalve maand voor de stemdag hun kandidatenlijst in. Een paar dagen later is dan bekend welke partijen met welke kandidaten meedoen.

Op 18 maart 2015 kunt u stemmen op de kandidaten van deze partijen:

Uw stem bepalen

U kunt aan de hand van allerlei websites uw stemvoorkeur onderzoeken. Zoek via uw zoekmachine een stemwijzer die voor u belangrijke zaken heeft onderzocht of voorgelegd aan partijen. Let wel: ze zijn niet altijd specifiek voor alle verkiezingen ingericht.

terug naar boven