Aalsmeer.nl
Hoe kunnen wij u helpen?

 • 20 augustus 2014
  Dinsdag 19 augustus heeft wethouder Verkeer Jeroen Brandes het startsein gegeven voor de campagne ‘De scholen zijn weer begonnen’. Dit deed hij samen met leerlingen van groep 7 en 8 van de Westwijzer aan de Noordammerweg. Alle leerlingen mochten een ballon oplaten. De leerling van wie de ballon de verste bestemming heeft bereikt wint een fiets.
 • 20 augustus 2014
  Bent u een duurzame ondernemer met maximaal 250 medewerkers? Geef u dan nu op voor de regionale Duurzaam MKB Award 2014. Aanmelden kan tot 29 augustus via www.mvoprijs.nl (kies voor Amstelland).
 • 19 augustus 2014
  Zaterdag 16 augustus organiseerde Sporting Martinus in het kader van haar 95-jarig bestaan het Amstelveens Voetbal Kampioenschap. Het toernooi werd gewonnen door het zondagteam van NFC.
 • 19 augustus 2014
  Zondag 24 augustus 2014 wordt Jazz in 't Dorp te Amstelveen georganiseerd. De organisatie heeft hiervoor op diverse plekken kleine podia staan waar, mede dankzij de ondernemers, de mensen kunnen genieten van een drankje en diverse soorten Jazzmuziek.
 • 19 augustus 2014
  Op 18 augustus brachten burgemeester Mirjam van ’t Veld en wethouder Jeroen Brandes een bezoek aan een locatie van de VU in Laan Kronenburg. Buitenlandse studenten die aan de VU gaan studeren kunnen daar alle noodzakelijke zaken in één keer regelen. Ook op 19 augustus kunnen studenten daar nog terecht.

Bekendmakingen

Welke partijen doen mee aan deze verkiezingen? Bekijk de lijsten van de partijen hier.

Zoekt u de kandidatenlijsten?

De partijen die aan de verkiezingen meedoen, leveren 1,5 maand voor de stemdag hun kandidatenlijst in. Een paar dagen later is dan bekend welke partijen met welke kandidaten meedoen.

Op 22 mei 2014 kunt u stemmen op de kandidaten van deze partijen.

Uw stem bepalen

U kunt aan de hand van allerlei websites uw stemvoorkeur onderzoeken. Zoek via uw zoekmachine een stemwijzer die voor u belangrijke zaken heeft onderzocht of voorgelegd aan partijen. Let wel: ze zijn niet altijd specifiek voor alle verkiezingen ingericht.

terug naar boven