Aalsmeer.nl
Hoe kunnen wij u helpen?

 • 18 december 2014
  Vanaf 2015 neemt Sportbedrijf Amstelveen de beheertaken voor de buitensportvoorzieningen over van de gemeente. Het sportbedrijf wordt zowel voor de kwaliteit als voor de kosten van de beheertaken verantwoordelijk. Er zijn afspraken gemaakt over de onderhoudsplanningen, het kwaliteitsniveau, het budget en de toezicht. Het huidige beschikbare budget van ruim een miljoen euro is daarvoor toereikend.
 • 18 december 2014
  In de laatste raadsvergadering van het jaar heeft de gemeenteraad gesproken en besloten over diverse onderwerpen. In dit artikel leest u er meer over.
 • 18 december 2014
  De raadsvergadering van 17 december stond grotendeels in het teken van het beleidsplan Participatiewet 2015-2018 en de daarbij behorende verordeningen.
 • 18 december 2014
  De gemeenteraad heeft in zijn vergadering van 17 december 2014 Matthijs den Hollander benoemd tot Stadsdichter Amstelveen.
 • 18 december 2014
  Woensdag 17 december 2014 heeft de burgemeester van Oss, mevrouw drs. W.J.L. Buijs-Glaudemans, tijdens een symposium ter gelegenheid van zijn afscheid als algemeen directeur van Verenigde Bijzondere Scholen (VBS) een Koninklijke onderscheiding (Officier in de Orde van Oranje Nassau) uitgereikt aan de heer Simon Steen. De heer Steen ontving de onderscheiding vanwege zijn verdiensten op het gebied van onderwijs.

Bekendmakingen


Welke partijen doen mee aan deze verkiezingen? Bekijk de lijsten van de partijen hier.

Zoekt u de kandidatenlijsten?

De partijen die aan de verkiezingen meedoen, leveren 1,5 maand voor de stemdag hun kandidatenlijst in. Een paar dagen later is dan bekend welke partijen met welke kandidaten meedoen.

Op 22 mei 2014 kunt u stemmen op de kandidaten van deze partijen.

Uw stem bepalen

U kunt aan de hand van allerlei websites uw stemvoorkeur onderzoeken. Zoek via uw zoekmachine een stemwijzer die voor u belangrijke zaken heeft onderzocht of voorgelegd aan partijen. Let wel: ze zijn niet altijd specifiek voor alle verkiezingen ingericht.

terug naar boven