Aalsmeer.nl
Hoe kunnen wij u helpen?

 • 29 juli 2014
  Vanaf vrijdag 25 juli hoeven bezoekers van het raadhuis niet meer te betalen voor het parkeren.
 • 24 juli 2014
  Op donderdagavond 24 juli, precies een week na de vliegramp met Malaysian Airlinesvlucht MH17, opent een aantal Amstelveense kerken tussen 19.00-20.30 uur hun deuren om mensen gelegenheid te geven stil te staan bij de ramp.
 • 23 juli 2014
  Woensdag 23 juli zijn in Amstelveen de zes inwoners herdacht die zijn omgekomen bij de vliegtuigramp van 17 juli. Het gaat om een familie en een echtpaar. Tijdens een bijeenkomst in de Internationale School zijn samen met directe nabestaanden en vrienden de slachtoffers herdacht.
 • 23 juli 2014
  Bij de vliegramp van 17 juli zijn zes Amstelveense inwoners omgekomen. Om hen te herdenken en de nabestaanden steun te betuigen, organiseert de gemeente een herdenkingsbijeenkomst op woensdag 23 juli om 19.00 uur op de Internationale school (ISA). Wilt u ook uw steun betuigen aan de nabestaanden van de slachtoffers? Dan bent u meer dan welkom op de herdenkingsbijeenkomst. Verzoek is of u één bloem mee wilt nemen.
 • 23 juli 2014
  Minister-president Rutte heeft aangekondigd dat woensdag 23 juli 2014 een dag van nationale rouw in ons land zal zijn. Op deze dag komen de eerste slachtoffers van de vliegramp met vlucht MH17 aan in Nederland.

Bekendmakingen

Welke partijen doen mee aan deze verkiezingen? Bekijk de lijsten van de partijen hier.

Zoekt u de kandidatenlijsten?

De partijen die aan de verkiezingen meedoen, leveren 1,5 maand voor de stemdag hun kandidatenlijst in. Een paar dagen later is dan bekend welke partijen met welke kandidaten meedoen.

Op 22 mei 2014 kunt u stemmen op de kandidaten van deze partijen.

Uw stem bepalen

U kunt aan de hand van allerlei websites uw stemvoorkeur onderzoeken. Zoek via uw zoekmachine een stemwijzer die voor u belangrijke zaken heeft onderzocht of voorgelegd aan partijen. Let wel: ze zijn niet altijd specifiek voor alle verkiezingen ingericht.

terug naar boven