Aalsmeer.nl
Hoe kunnen wij u helpen?

 • 22 oktober 2014
  Amstelveen is op zoek naar een stadsdichter. Hou je van schrijven en vind je het leuk om te schrijven over wat je meemaakt in Amstelveen? En zoek je ook publiek voor je gedichten? Dit is je kans. Word de Amstelveense Stadsdichter.
 • 22 oktober 2014
  Zondag 26 oktober is het van 14.00 – 16.00 uur Herfstfeest op Speelboerderij Elsenhove. De enige echte ‘heks van Elsenhove’ loopt rond en vertelt in de veenschuur een spannend verhaal.
 • 22 oktober 2014
  Samen met uw hond erop uit. Heerlijk. Maar waar moet u aan denken als u uw hond uitlaat.
 • 22 oktober 2014
  Op de Beneluxbaan en de Bovenkerkerweg vinden volgende week asfaltwerkzaamheden plaats
 • 22 oktober 2014
  Het wordt steeds vroeger donker, de fietsverlichting moet weer aan. Daarom organiseren de Gemeente Amstelveen, Stadsregio Amsterdam, Politie Amsterdam-Amstelland en de Fietsersbond de campagne ‘Ik wil je zien’.

Bekendmakingen


Welke partijen doen mee aan deze verkiezingen? Bekijk de lijsten van de partijen hier.

Zoekt u de kandidatenlijsten?

De partijen die aan de verkiezingen meedoen, leveren 1,5 maand voor de stemdag hun kandidatenlijst in. Een paar dagen later is dan bekend welke partijen met welke kandidaten meedoen.

Op 22 mei 2014 kunt u stemmen op de kandidaten van deze partijen.

Uw stem bepalen

U kunt aan de hand van allerlei websites uw stemvoorkeur onderzoeken. Zoek via uw zoekmachine een stemwijzer die voor u belangrijke zaken heeft onderzocht of voorgelegd aan partijen. Let wel: ze zijn niet altijd specifiek voor alle verkiezingen ingericht.

terug naar boven