Jeugdhulp

Twee meisjes lezen samen boek
Soms gaat het thuis en op school niet zo goed met uw kind. U maakt zich zorgen. In zo’n situatie kunt u uw probleem voorleggen aan een medewerker van het Amstelveenloket van de gemeente. De medewerker van het Amstelveenloket gaat samen met u op zoek naar de juiste oplossing.
De gemeente is sinds 1 januari 2015 verantwoordelijk voor de jeugdhulp. Daaronder vallen onder andere preventie, hulp bij de opvoeding, geestelijke gezondheidszorg, begeleiding voor kinderen met een verstandelijke beperking, jeugdbescherming, jeugdreclassering en pleegzorg.

Heeft u een hulpvraag over opvoeden of opgroeien? Neem dan contact op met het Amstelveenloket. Na uw melding, neemt een medewerker van het loket contact met u op voor een gesprek.

Kunt u een pdf bestand niet lezen?

Op deze pagina (en onderliggende pagina's) kunt u een aantal pdf bestanden vinden. De gemeente wil dat alle pdf bestanden voor iedereen leesbaar zijn en is daarom hard aan het werk om alle bestanden te vernieuwen. Mocht een bepaalde pdf niet leesbaar zijn voor u, dan kunt u een vernieuwde versie opvragen via het contactformulier (rechts onder). Vermeld daarbij duidelijk op welke pagina u deze pdf aangetroffen heeft.