Melle Vos eerste kinderburgemeester van Amstelveen

Melle Vos
Melle Vos is de eerste kinderburgemeester van Amstelveen. Op 13 juli 2016 is Melle aan het begin van de raadsvergadering geïnstalleerd door burgemeester Mirjam van ‘t Veld.

Volg Melle ook op haar Facebook pagina.

Wat doet de kinderburgemeester?

• gaat met de burgemeester mee naar evenementen en houdt daar soms een korte toespraak. Denk bijvoorbeeld aan de intocht van Sinterklaas, de Vierdaagse en de herdenkingen op 4 en 5 mei;
  • praat met de burgemeester en andere mensen in de gemeente over onderwerpen die belangrijk zijn voor kinderen. Bijvoorbeeld over spelen, school of sport. Andere kinderen uit de gemeente kunnen de kinderburgemeester hierom vragen en informatie geven.

Buitenspelen themapagina

Nog voor Melle geïnstalleerd was werkte zij al mee aan een themapagina Buitenspelen. Zie onderstaande download.

Melle Vos