Recreatie, Sport en Beweging

Hardloopwedstrijd kinderen
Amstelveen beweegt volop. Dat zie je aan de verschillende sportverenigingen met hun vele leden. Van atletiek tot zaalvoetbal en van turnen tot roeien. Hockey is populair. We hebben misschien wel de grootste hockeygemeenschap van Nederland. Daarbij is Amstelveen graag een podium voor grote toernooien, zoals de Champions Trophy bij hockey en het EK Softbal deze zomer. Daarnaast is er volop gelegenheid tot zelfstandig sporten in het Amsterdamse Bos, zoals hardlopen, paardrijden en fietsen.

De afgelopen jaren is flink geïnvesteerd in verschillende sport- en kunstgrasvelden. Het resultaat mag er zijn. De Amstelveense clubs zorgen samen voor het ideale klimaat om lekker te bewegen. De sporttereinen in het Amsterdamse Bos, aan de Escapade en de Sportlaan zijn wekelijks drukbezochte plekken voor talloze sport-beoefenaars en liefhebbers.

Kunt u een pdf bestand niet lezen?

Op deze pagina (en onderliggende pagina's) kunt u een aantal pdf bestanden vinden. De gemeente wil dat alle pdf bestanden voor iedereen leesbaar zijn en is daarom hard aan het werk om alle bestanden te vernieuwen. Mocht een bepaalde pdf niet leesbaar zijn voor u, dan kunt u een vernieuwde versie opvragen via het contactformulier (rechts onder). Vermeld daarbij duidelijk op welke pagina u deze pdf aangetroffen heeft.