Aalsmeer.nl
Hoe kunnen wij u helpen?
 • 21 oktober 2017
  De gemeente Amstelveen heeft op 1 oktober 2016 de vernieuwde Amstelveenpas gelanceerd. De gemeente vindt het belangrijk dat inwoners met een laag inkomen en hun kinderen ook leuke dingen kunnen doen. Met de Amstelveenpas kunt u samen met uw kinderen gebruik maken van voordelen en vaste kortingen op allerlei sociale en culturele activiteiten.
 • 19 oktober 2017
  De afgelopen weken zijn op last van burgemeester Bas Eenhoorn vier woningen voor drie maanden gesloten. Het betrof woningen aan de Voorplecht, Catharina van Renneslaan, Asserring en Haya van Somerenlaan. Alle woningen waren ingericht om hennep te kweken of werden gebruikt voor handel in drugs.
 • 18 oktober 2017
  De tijd breekt aan dat de bladeren van de bomen vallen. Dus gaat de gemeente ook deze herfst bladruimen. In de wijken vegen wij wekelijks de hoofdwegen en belangrijkste fietspaden schoon.
 • 18 oktober 2017
  Vorige week heeft wethouder Economische Zaken Maaike Veeningen samen met accountmanager MKB Mariska Leising, Hans Gort voorzitter KHN en Donald Wegman van de VAD een bedrijventour langs verschillende Amstelveense bedrijven gemaakt. De economische agenda van Amstelveen die vorige jaar door de gemeenteraad werd vastgesteld zet in op het versterken van het ondernemerschap.
 • 18 oktober 2017
  De Rijksoverheid heeft bepaald dat vanaf 2024 asbestdaken in Nederland verboden zijn. Asbestdaken verweren in de buitenlucht waardoor er asbestvezels vrijkomen in de leefomgeving. Om het risico voor de gezondheid te beperken zijn asbestdaken vanaf 1 januari 2024 verboden. Het verbod houdt in dat eigenaren van asbestdaken dit voor 2024 moeten laten verwijderen.

Welke partijen doen mee aan deze verkiezingen? Bekijk de lijsten van de partijen hier.

De partijen die aan de verkiezingen meedoen, leveren anderhalve maand voor de stemdag hun kandidatenlijst in. Een paar dagen later is dan bekend welke partijen met welke kandidaten meedoen.

Kandidatenlijsten in gesproken vorm nodig?

Kent u slechtzienden, blinden of dyslectici, die de kandidatenlijsten niet kunnen lezen? Geef dan alstublieft door dat zij de lijsten in gesproken vorm kunnen ontvangen, geheel gratis, op cd. Die cd kan in elke speler worden afgespeeld. Bel daarvoor de secretaris van de Oogvereniging Regio Amsterdam, telefoon (020) 645 19 62 of stuur een e-mail naar amsterdam@oogvereniging.nl

Uw stem bepalen

U kunt aan de hand van allerlei websites uw stemvoorkeur onderzoeken. Zoek via uw zoekmachine een stemwijzer die voor u belangrijke zaken heeft onderzocht of voorgelegd aan partijen. Let wel: ze zijn niet altijd specifiek voor alle verkiezingen ingericht.

terug naar boven