Aalsmeer.nl
Hoe kunnen wij u helpen?
 • 24 mei 2017
  VITAL, de hoofdaannemer van de Amstelveenlijn, gaat in het weekend van 27 en 28 mei een 3D-scan maken van de tramlijn, in beide richtingen tussen Station Zuid en Westwijk. Deze scan is nodig bij het ontwerp van de vernieuwde lijn. De scan wordt gemaakt met een zogenaamde Railhog, een soort wagentje op de rails, voorzien van meet-apparatuur.
 • 23 mei 2017
  Op maandag 22 mei heeft wethouder economische zaken Maaike Veeningen samen met Darshan van Egmond, directeur van de Ondernemersvereniging Amstelveen een bedrijventour langs verschillende Amstelveense bedrijven gemaakt. De economische agenda van Amstelveen die vorige jaar door de gemeenteraad werd vastgesteld zet in op het versterken van het ondernemerschap.
 • 22 mei 2017
  Met het motto ‘’Duurzaamheid’’ organiseert begraafplaats Zorgvlied een open dag op zaterdag 3 juni. Tijdens deze open dag is het Crematorion te bezichtigen tussen 12:00 en 16:00, waar de ovenist u alle ins en outs gaat laten zien.
 • 22 mei 2017
  De gemeenteraad blogt! Lees deze week het raadsweblog van ChristenUnie-raadslid Bert de Pijper.
 • 22 mei 2017
  Tijdens de E-waste race 2017 nemen vijf teams van vier basisscholen (De Horizon, International School of Amsterdam, Brede School Rembrandt met groepen 7 en 7a en de St. Josefschool) uit Amstelveen het tegen elkaar op om in vier weken zoveel mogelijk kapot klein elektronisch afval (ook wel e-waste genoemd) in te zamelen.

Welke partijen doen mee aan deze verkiezingen? Bekijk de lijsten van de partijen hier.

De partijen die aan de verkiezingen meedoen, leveren anderhalve maand voor de stemdag hun kandidatenlijst in. Een paar dagen later is dan bekend welke partijen met welke kandidaten meedoen.

Kandidatenlijsten in gesproken vorm nodig?

Kent u slechtzienden, blinden of dyslectici, die de kandidatenlijsten niet kunnen lezen? Geef dan alstublieft door dat zij de lijsten in gesproken vorm kunnen ontvangen, geheel gratis, op cd. Die cd kan in elke speler worden afgespeeld. Bel daarvoor de secretaris van de Oogvereniging Regio Amsterdam, telefoon (020) 645 19 62 of stuur een e-mail naar amsterdam@oogvereniging.nl

Uw stem bepalen

U kunt aan de hand van allerlei websites uw stemvoorkeur onderzoeken. Zoek via uw zoekmachine een stemwijzer die voor u belangrijke zaken heeft onderzocht of voorgelegd aan partijen. Let wel: ze zijn niet altijd specifiek voor alle verkiezingen ingericht.

terug naar boven