Breng uw stem uit op het mooiste huis of gebouw van Amstelveen!

Er zijn veel mooie, originele, opvallende woningen en andere gebouwen in Amstelveen, maar welke vindt u het mooist? Een vakjury, onder voorzitterschap van Xander Karskens, heeft de genomineerden bekend gemaakt voor de Amstelveense Architectuurprijs.
In de categorieën ‘woningen’ en ‘utiliteitsbouw’ zijn elk zeven gebouwen genomineerd. Het gaat hierbij om objecten die na 2013 zijn opgeleverd.

U kunt tot en met 13 november een stem uitbrengen op uw favoriete gebouwen (in elke categorie één) door een mail te sturen naar architectuurprijs@amstelveen.nl.

Op 16 november maakt de jury bekend welke gebouwen de vakjuryprijs hebben gewonnen. De wethouders Bot en Veeningen maken de publieksprijzen bekend. De winnende architecten zullen tijdens een feestelijke uitreiking in het Cobra Museum hun prijs in ontvangst nemen.

Maak kans op een dinercheque van 200 euro!

Breng uw stem uit via architectuurprijs@amstelveen.nl en geef daarbij uw motivatie. Onder de personen die een motivatie geven, verloten wij een dinercheque van 200 euro, te besteden in een Amstelveens restaurant naar keuze.

In onderstaande download treft u de genomineerden aan met fotootje. 7 genomineerden in de categorie ‘woningen’ en 7 genomineerden in de categorie ‘utiliteitsbouw’.