Help ons bij het vinden van de Amstelveense Ondernemer van het Jaar!

In november vindt de Verkiezing ‘Amstelveense Ondernemer van het Jaar’ voor de eerste keer plaats. Het is een breed gedragen initiatief van de gemeente Amstelveen en Ondernemersvereniging Amstelveen, in samenwerking met verschillende partners.
Doel is ondernemingen in Amstelveen te stimuleren zich te presenteren en andere ondernemers aan te zetten tot een duurzame, innovatieve en creatieve invulling van het ondernemerschap. Bedrijven kunnen zichzelf opgeven of kunnen worden voorgedragen door collega-ondernemers of particulieren.

Inmiddels komen de aanmeldingen binnen, maar we me merken dat veel ondernemers er moeite mee hebben om zichzelf aan te melden….. Daarom roepen we uw hulp in:

Weg met die bescheidenheid!

Kent u een ondernemer die echt niet mag ontbreken bij deze verkiezing, bijvoorbeeld omdat hij of zij
- zich onderscheidt in dienstverlening aan klanten
- een voorbeeld is van duurzaam ondernemen
- veel doet voor de wijk waar het bedrijf gevestigd is
- een “instituut” is voor Amstelveen
- zeer innovatief of creatief is
- gewoon heel goed bezig is.

Meld hem of haar dan zo snel mogelijk aan! De inschrijving sluit 14 augustus.

Voor het kiezen van Amstelveense Ondernemer van het Jaar maken we onderscheid in drie categorieën:

1. MKB tot 50 fte
2. MKB vanaf 50 fte
3. Start up (bedrijf is jonger dan 3 jaar)

Procedure

• Tot 14 augustus 2017 kunnen ondernemingen zich aanmelden of worden voorgedragen. Vervolgens vindt er een eerste selectie plaats op basis van de gestelde criteria
• 29 aug: Uit alle ondernemingen die voldoen aan de criteria en de gevraagde informatie hebben geleverd, worden per categorie drie ondernemingen genomineerd en bezocht door een team van deskundigen. Dit zijn de negen genomineerden voor de finale.
• 30 aug: Alle negen genomineerde ondernemingen maken kans op de publieksprijs. De winnaar wordt gekozen door het publiek en het stemmen verloopt via internet. De stemronde voor dit jaar loopt tot 1 november 2017.
• 14 sep: Presentaties van de negen genomineerde ondernemingen voor de jury. De jury kiest de beste ondernemer per categorie en de overall winnaar. Deze keuze wordt pas op de verkiezingsavond bekend gemaakt
• 1 nov: Sluiting stemmen publieksprijs
• 14 nov: Grande finale! Hier wordt bekend welke van de negen genomineerde ondernemers de publieksprijs wint, welke ondernemer de beste is binnen zijn categorie en wie ‘Amstelveense Ondernemer van het Jaar 2017-2018’ is.

Erkenning van ondernemerschap

De ondernemer die vanaf 14 november 2017 de titel ‘Amstelveense Ondernemer van het Jaar 2017-2018’ mag dragen, krijgt hiermee erkenning voor zijn of haar ondernemerschap binnen de gemeente Amstelveen. Hij of zij mag deze titel twee jaar lang dragen en wordt daarnaast voorgedragen bij de Ondernemersverkiezing Noord Holland 2018.
Ondernemer van het jaar