Accountteam bedrijven

In 2016 heeft de Amstelveense gemeenteraad de economische agenda vastgesteld waarin het versterken van het midden- en kleinbedrijf een belangrijk speerpunt is. Daarom zijn er nieuwe accountmanagers aangetrokken voor het ondersteunen en aantrekken van bedrijven.

Bedrijvenloket

Wanneer je als ondernemer vragen hebt over gemeentelijk economisch beleid en het starten van een onderneming dan kun je telefonisch contact opnemen met het bedrijvenloket via telefoonnummer: (020) 540 49 11.

Lokaal accountteam

Zodra uw vragen complexer zijn dan komt u in contact met de accountmanagers. Zij zorgen er voor dat de dienstverlening van de gemeente aan ondernemers goed verloopt en begeleiden de ondernemer in de contacten met de gemeente.
Denk hierbij aan:
  • Starten, verhuizen, uitbreiden van een onderneming
  • Oprichting van een Bedrijveninvesteringszone (BIZ)
  • Het in contact brengen van ondernemers met specialisten binnen de gemeente
  • Vragen die betrekking hebben op de bereikbaarheid van Amstelveen etc.

Contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Mariska Leising via m.leising@amstelveen.nl of (06) 52 58 18 85 en Tom van Dijk via t.van.dijk@amstelveen.nl) of (06) 22 59 09 26

Internationaal accountteam

Al langere tijd werken er accountmanagers voor het internationale acquisitieteam ‘amsterdam inbusiness’ voor 4 gemeenten: Amstelveen, Amsterdam, Almere en Haarlemmermeer.
Deze accountmanagers houden zich bezig met het actief aantrekken van nieuwe buitenlandse bedrijven en het behoud van de gevestigde internationale bedrijven.

Contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Marike Nadorp via m.nadorp@amstelveen.nl of (06) 10 89 23 46 en René van Schie via r.van.schie@amstelveen.nl of (06) 10 51 24 83