Bezoek Zorgvlied

Kantoor met bankje

Bezoekadres en postadres begraafplaats Zorgvlied

Postbus 4 – 1180 BA Amstelveen

Bezoekadres

Amsteldijk 273, 1079 LL Amsterdam

Postadres

Gemeente Amstelveen, ter attentie van Zorgvlied, Postbus 4, 1180 BA Amstelveen

Telefoon

(020) 540 49 27 (bereikbaar van 9.00 tot 16.30 uur)
Zorgvlied heeft twee ingangen. Achter de rechter ingang vindt u het kantoor, het Chalet en toegang tot de begraafplaats. Hier kunt u terecht voor al uw vragen over de begraafplaats Zorgvlied.
De linker ingang leidt u naar de Aula en het Condoleancepaviljoen. Deze ingang is uitsluitend geopend voor begrafenisplechtigheden.

Zoekt u een graf?

De begraafplaats is onderverdeeld in verschillende grafvelden en -wijken. Deze velden en wijken zijn met plattegronden aangegeven.
Bij de ingang van het kantoor treft u de infozuil aan. Met behulp van deze zuil kunt u een graf opzoeken. De zuil print voor u een plattegrond waarop het graf vermeld staat.

Kunt u een pdf bestand niet lezen?

Op deze pagina (en onderliggende pagina's) kunt u een aantal pdf bestanden vinden. De gemeente wil dat alle pdf bestanden voor iedereen leesbaar zijn en is daarom hard aan het werk om alle bestanden te vernieuwen. Mocht een bepaalde pdf niet leesbaar zijn voor u, dan kunt u een vernieuwde versie opvragen via het contactformulier (rechts onder). Vermeld daarbij duidelijk op welke pagina u deze pdf aangetroffen heeft.