Bad in de Poel open

Op zondag 14 mei opent Poel’s up zijn deuren voor het publiek. Dan kan iedereen gebruik maken van het drijvende bad in de Poel met terras en overdekte bar. Naast het bad met terras, biedt Poel’s up sportieve activiteiten aan zoals suppen. Vanaf 10.00 uur is iedereen welkom op deze nieuwe recreatieplek aan de noordelijke Poeloever.
Wethouder recreatie Maaike Veeningen (D66): “Op dit moment zijn de gemeente en de exploitant hard aan het werk de nieuwe recreatievoorziening aan de Poel in bedrijf te nemen. De tent is neer gezet, de fietsenrekken zijn geplaatst en het bad is gevuld. De komende weken komt het meubilair en worden de laatste werkzaamheden afgerond. Dan is deze mooie recreatieve voorziening klaar voor gebruik.”

Wethouder sport Peter Bot (BBA): “Volgende maand openen we met het ondernemersechtpaar van Poel’s up officieel het bad in de Poel. Een sportieve aanvulling op de speelweide, de ijsbaan, de avontuurlijke speelplaats en de ontmoetingsplek voor jongeren op de Poeloever. Ik hoop dat veel Amstelveners er gebruik van gaan maken.”

Rob de Ruyter van Poel’s up: “We hebben er enorm veel zin in. Als het weer mee zit gaan we eind april, in de meivakantie al proefdraaien. Zo zijn we straks optimaal voorbereid als het bad officieel voor genodigden opengaat op zaterdag 13 mei. Vanaf zondag 14 mei is iedereen welkom voor een frisse duik in het bad en een hapje en een drankje op ons terras. Ik zou zeggen, kom gezellig langs en neem je moeder mee op Moederdag. We gaan ook supplanken verhuren en sportieve clinics en workouts organiseren. Met Poel’s up willen we Amstelveners echt een nieuwe recreatievoorziening bieden.”
Bad in de Poel