Beleef het authentieke Japan op 8 oktober! Japan Festival

Op zondag 8 oktober is het Stadsplein in Amstelveen in Japanse sferen. Van 12.00-17.30 uur kan het publiek genieten van een spectaculair programma samengesteld door de Japanse gemeenschap zelf.
Wethouder Economische Zaken Maaike Veeningen: “Het Japan Festival 2017 is een bijzonder evenement. Het brengt Japan en Nederland samen, op culinair en cultureel gebied, en het symboliseert de kracht van samenwerking en wederzijds respect”.

Het programma van het Japan festival is uitgebreider dan vorig jaar. Er zijn maar liefst twee podia met acts uit Japan en een nog uitgebreider aanbod van Japanse restaurants en diverse workshops en demonstraties. Als hoogtepunt kunnen bezoekers genieten van een optreden van de populaire Japanse groep SaisyokuKenbi. Het ensemble combineert traditionele Japanse instrumenten met folk music, moderne Japanse dance music en westerse popsongs.

Het Japan festival is gratis te bezoeken

Het volledige programma is te vinden via www.Japanfestival.nl en op www.facebook.com/JapanfestivalAmstelveen/

Hoofdsponsors van het evenement zijn: Japanese Chamber of Commerce(JCC), amsterdam inbusiness, gemeente Amstelveen, Asunaro, Kikkoman, KPMG Meijburg, Mitsubishi Nederland B.V., Yanmar, AON, Dujat, KLM, Okura Hotel, Teijin, Toyota, Lexus en Louwman, Yakult.
Japanfestival