In januari 2018 nieuwe editie ZAAI coachtraject voor startende Amstelveense ondernemers

Op 8 januari aanstaande gaat het nieuwe ZAAI Amstelveen coachtraject van start. ZAAI biedt startende ondernemers een professioneel coachtraject waarmee zij zich op zakelijk én persoonlijk vlak ontwikkelen om succesvol te ondernemen. Dit zes maanden durende traject bestaat uit coaching, masterclasses, inspiratiesafari’s, intervisie en individuele coaching. Het is dé manier om een professioneel netwerk in Amstelveen op te bouwen.
Maaike Veeningen, wethouder Economische Zaken: “Starters zijn van belang voor de vitaliteit en modernisering van de Amstelveense economie. Ze brengen vernieuwing. Zeker in een beginperiode van een bedrijf is het van belang dat ondernemers met elkaar in verbinding komen en elkaar weten te vinden en inspireren. Daarom willen we startende bedrijven ondersteunen.”

ZAAI is een initiatief van de gemeente Amstelveen, Ondernemersvereniging Amstelveen en de Rabobank Amstel en Vecht. Meer informatie over ZAAI en wijze van aanmelden kunt u vinden op www.zaaiamstelveen.nl. Bij vragen kunt u contact opnemen via info@zaaiamstelveen.nl.
Zaai