Op 7 oktober het Diwalifestival, het Indiaase lichtjesfeest!

Het Stadsplein in Amstelveen verandert op zaterdag 7 oktober weer in Indiaase sferen voor het Diwali festival. Voor de negende keer vindt het feest van de lichtjes plaats in Amstelveen.
Vanaf 12.00 uur bent u van harte welkom op het Stadsplein voor het beleven van misschien wel het belangrijkste Indiase feest van het jaar. Om 19.00 uur wordt het feest afgesloten met spectaculair vuurwerk.

Het Indiase culturele evenement staat in het teken van muziek, dans en de Indiase keuken. Bezoekers krijgen een mooie inkijk in de rijke Indiase cultuur. Bezoekers kunnen genieten van een speciale markt met diverse Indiase producten, zoals sieraden, lekkernijen tot aan vakanties. Voor de kleintjes is er een aparte knutsel en schminkhoek. Zoals altijd zijn de bekende Indiase restaurants goed vertegenwoordigd met traditionele regionale Indiase gerechten. Het evenement is een internationale ervaring in Amstelveen dat jaarlijks zo’n 15.000 bezoekers trekt.

Wethouder Economische Zaken Maaike Veeningen: “Dit bijzondere lichtjesfeest is voor iedereen een mooie manier om kennis te maken met de Indiase cultuur. Muziek, dans en natuurlijk het overheerlijke eten. Het toont de bijzondere band tussen Amstelveen en India en de Indiërs.”

Het Diwali festival is gratis te bezoeken. Het volledige programma is te vinden via www.diwalifestival.nl en op facebook.com/diwaliAmstelveen

Hoofdsponsors van het evenement zijn: KPMG, Amsterdam Inbusiness, TCS, HCL, NFIA, Cognizant, Rabobank, Sun Pharma, Allen & Overy, Hotel Wilhelmina en Bridging the Gap Foundation.
Diwali festival